Samen voor ontplooiing

‘t Veldzicht vzw, is een kleine warme organisatie in volle evolutie.  De werking situeert zich in het hartje van Sint-Kruis en in de weidse omgeving in Beernem. We werken met de  vele talenten van mensen met een  beperking en/of een kwetsbaarheid.  

Hierbij verwijzen we graag naar ons kunstatelier met workshops, deelname aan buren bij kunstenaars, verkoop in onze winkel, het dansatelier BisArts.

De werking situeert zich over 5 verschillende locaties: de Villa met winkel ‘De Bonte BazArt’ in Brugge, de Hoeve in Beernem,    ’t Huys en ’t Ander Huys in Sint-Kruis, ’t Klokhuys met de Huyskamer in Sint-Andries.  
Zo zijn we ruim bereikbaar binnen de regio Brugge-Damme- Knokke-Beernem-Oostkamp.   Je kan bij ons  terecht voor dagbesteding, ambulante en mobiele woonondersteuning, sport, ontspanning,  begeleid werken, stages en leerwerkplekken binnen een veilige leeromgeving, vorming alsook ondersteuning bij de invulling van vrije tijd.

Binnen de buurtgerichte projecten vinden nieuwe initiatieven hun weg.  Zoals de ‘soepbar’, waar zelfgekweekte groenten verwerkt worden tot soep, en geserveerd worden. Een initiatief dat we met steun van heel velen verder kunnen uitbouwen.  
Onze slogan: ‘samen voor ontplooiing,’ willen we met zijn allen altijd blijven waarmaken.

 

compliment1

“ als ik er zelf in zat, zag ik het niet steeds, maar jullie hebben echt een mooie visie "

compliment2

" Een echte pluim op de hoed van jullie team! "
Een compliment uit Dilbeek

't Veldzicht doet ook mee aan de Nationale Naaiactie. Onze collega's zijn niet alleen zelf een mooie voorraad aan het naaien; onze hoeve te Beernem en 't Huys in St-Kruis zijn inzamelpunten voor mondmaskers.
Alle info op www.maakjemondmasker.be. Doe jij ook mee?