Ons vakantiehuis op het domein van hoeve ’t Veldzicht .

De naam doet het al vermoeden. Ons vakantiehuisje met een landelijk karakter ligt in prachtige natuur; meer bepaald op het domein van hoeve ’t Veldzicht midden de uitgestrekte polders en bossen van Beernem.

Het vakantiehuis is uitgerust voor 4 personen en met alle comfort en de perfecte bestemming om te onthaasten in de natuur. In een open ruimte op het gelijkvloers biedt het huisje een gezellige zithoek en eetruimte met zicht op privé-terras en tuin van de hoeve. Ook de open praktische keuken kijkt uit op een prachtig groen veldzicht.  De slaapruimte biedt 2 enkele bedden en kan van de woonruimte afgesloten worden door middel van een gordijn; een bewuste keuze om tegelijk zowel het sociaal contact alsook de nodige privacy mogelijk te maken. De met deur afgesloten badkamer (met douche) en ook berging  werden praktisch en vooral toegankelijk ingericht.
Onze gasten kunnen genieten van alles wat het domein van onze Hoeve te bieden heeft: tuin, boerderij, moestuin, pizza-en bakoven, petanquebaan, vuurschaal, snoezeltuin, hangmat, gebruik fietsen (driewieler-tandem),…

Lees HIER de beschrijving van ons vakantiehuis